KKK a Bringa EXPO-n
2011.03.06

  • nincs letölthető pdf.
  • tovább...

A Kortárs Kerékpár Központ a Bringa EXPO-n.

bővebb információért kattintson a + ikonra

Az Indotek Group tavaly nyáron kiírt ötletpályázatán a ma már Kortárs Kerékpár Központként emlegetett koncepció győzött. Az elképzelések szerint a Csepeli Fémmű végeláthatatlan négyzetméterein elterülő patinás iparcsarnokaiban épülne meg Európa legnagyobb kerékpáráruháza és legkorszerűbb bringás találkahelye. A létesítmény egyaránt alkalmas lesz Európa-színvonalú versenyek lebonyolítására és hétvégi családi kikapcsolódásra is.

Amellett, hogy a kerékpáros kultúra képviselőjeként a bringás életstílust kívánja közvetíteni és egyfajta platformot próbál nyújtani közönsége számára, párhuzamosan egy olyan „fecske” is, aki igenis megcsinálja a nyarat: a Csepel-sziget ősréginek tűnő, ódon épületeit élettel tölti meg és hasznosítja az egykor virágzó ipari negyedet.

Ha Önnek felkeltette érdeklődését a „Jövő Hírnöke”, akkor keresse irodánkat , ahol bővebb információval állunk rendelkezésükre.
Ha részletesebben kiváncsi a projektre, megtekintheti azt a projektek menu alatt, csepel_muvek_comp néven vagy kérje a részletes információkat tartalmazó miniDVD-t.